Soma Fen Lisesi'nden Bir Başarı Daha

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, ortaöğretim okulları arasında düzenlediği “Genel Kültür ve Bilgi Yarışması” il...

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, ortaöğretim okulları arasında düzenlediği “Genel Kültür ve Bilgi Yarışması” il yarı finali yapıldı. Soma Fen Lisesi, 2. olarak finale kaldı.

İlçe birincisi Soma Fen Lisesi ile 2.'si Soma Anadolu Öğretmen Lisesi, ilde yapılan yarı finale katılma hakkı kazanmıştı. İl Genelinde 24 okulun katılımı ile yapılan yarı final yarışmasında ilk 8 okul finale yükseldi.

Yapılan yarı finalde Soma Fen Lisesi’ni Berke Dalkıç, Gamze Çetindere, İsmail Engin Çoban, Mehmet Şahin ve Merve Gül’den oluşan ekip temsil etti.

Reklam
Reklam

Yarı final yarışmasında Soma Fen Lisesi 170 puanla 2. olarak finale kaldı. Okul Müdürü Sadettin Uysal “Finale kalan okullar arasında tek fen lisesi olma başarısını gösteren ve ilçemizin adını finalde duyuran öğrencilerimizi, onların yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerini, ailelerini ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Final yarışmasının bugün (16 Nisan) Manisa’da yapılacağını belirten Uysal, finalde de öğrencilerimizin ilçemizi en güzel şekilde temsil edeceklerinden şüphesinin olmadığını söyledi. Uysal, 16 Nisan'da olan finalde öğrencilerine başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: