Soma Huzurevi Sakinleri Yaz Kampında

Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin Dikili-Bademli Köyü'nde engellilere yönelik açtığı yaz kampında yaşlı ve engelliler...

Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin Dikili-Bademli Köyü'nde engellilere yönelik açtığı yaz kampında yaşlı ve engelliler günlerini eğlenerek geçiriyor. Her yaz Soma Huzur Evinde kalan yaşlı ve engellilere yönelik yapılan bu kampta dönem dönem kalan engelliler yazın ve denizin tadını çıkarırken kendilerine bu muhteşem ortamı sağlayan idarecilere teşekkür ettiler.

Bademli Tatil Köyü'nde denize sıfır bir alanda oluşturulan ve adeta 5 yıldızlı otelleri aratmayan şekilde düzenlenen yaz kampında Huzurevi sakinlerine muhteşem bir tatil keyfi yaşatılıyor.

Reklam
Reklam

Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mustafa Öztürk Bademli'deki kampın 4 yıl önce hayırsever bir vatandaştan kiralandığına değinerek, "Yaz kampımzın yerini biz 4 yıl önce hayırsever bir abimizden kiraladık. Bu yeri kiraladığımız zaman burası adeta bir tarla görünümündeydi. Kaymakamlık desteği ve kurumumuz personelleri tarafından bu yeri bir kamp yerine dönüştürmek için gece gündüz çalıştık ve güzel bir görünüme kavuşturduk. Her yıl kurumumuzda kalan engellilerimizi ve yaşlılarımızı gruplar halinde buraya getirerek 1 hafta kamp düzenliyoruz. Her gurupta 26 kişiden oluşuyor. 11 personelimiz de engellilerimize hizmet veriyor. Her gurubun birde görevli kamp müdürü oluyor. Engellilerimiz ve yaşlılarımıza her gün 3 öğün yemek usta aşçılarımız tarafından hazırlanılıyor. Kampa gelen engellilerimiz kamptan ayrılırken üzüldüklerini belirtiyor ve kendilerine gelecek 2. bir imkanın ne zaman olacağını bizlere soruyorlar. Görevli personelimiz ve kurumda kalan engelli ve yaşılarımızla adeta bir aile gibiyiz. Birbirlerini görmeden ve birbirleriyle şakalaşmadan duramıyorlar bu da bizleri mutlu ediyor." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: