Soma Kaymakamlığı Personeline Veda Yemeği

Soma Kaymakamlığı’nda yaklaşık 4 yıldan bu yana özveri ile görev yapan ve bu süre içersinde...

Soma Kaymakamlığı’nda yaklaşık 4 yıldan bu yana özveri ile görev yapan ve bu süre içersinde mesai arkadaşları ve somalıların sevgisini kazanan memuru Mehmet Emin Tavşancı, kendi isteği ile Kırkağaç Kaymakamlığı’na tayin oldu.

Tavşancı onuruna, Kaymakam Abdülkadir Karataş ve mesai arkadaşlarının katılımı ile veda yemeği düzenlendi. Huzur Kafe’de düzenlenen yemeğe Kaymakam Karataş'ın yanı sıra Belediye Başkanı Hasan Ergene, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan, kamu kurum amirleri ve Tavşancı’nın mesai arkadaşları katıldı. Programda konuşma yapan Kaymakam Karataş, Tavşancının 4 yıldan bu yana özverili bir şekilde görevini yaptığını belirterek, “Bu süre içersinde kendisinin Soma Kaymakamlığı’na önemli hizmetleri oldu. Ailevi sebeplerden ötürü kendi isteği ile memleketi Kırkağaç ilçesine tayin olan arkadaşımıza yeni görev yerinde başarılar diliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Duygusal bir konuşma yapan Tavşancı ise, yaklaşık 4 yıldan bu yana görev yaptığı Soma’da çok güzel bir arkadaşlık ortamı edindiğini belirterek, “Bu süre içersinde bilerek veya bilmeyerek kırdığım kimse varsa haklarını helal etsinler. Benden yana haklarım helal olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Kaymakam Abdülkadir Karataş tarafından Tavşancı’ya başarı belgesinin yanı sıra çeşitli hediyeler takdim edildi. 2012 yılında başarılı çalışmalar yapan Kaymakamlık personellerine de başarı belgesi takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: