Soma Maden Faciasında, 45 Sanık Pazartesi Günü Hakim Karşısında (2)

ÜYE HAKİM DE ATANMIŞ Türkiye'nin gündeminde bulunan Soma Davası'nın Pazartesi günü başlayacak ikinci celsesine, üye hakim Aynur Yılmaz, çıkamayacak.

ÜYE HAKİM DE ATANMIŞ
Türkiye'nin gündeminde bulunan Soma Davası'nın Pazartesi günü başlayacak ikinci celsesine, üye hakim Aynur Yılmaz, çıkamayacak. Ağır Ceza Mahkemesi üyesi hakim Aynur Yılmaz'ın HSYK'nın yaz kararnamesiyle Siirt'in Eruh İlçesi'ne hakim olarak atandığı ortaya çıktı.
Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk duruşmaya Mahkeme Başkanı Ahmet Mert Hacıoğlu, diğer üye Songül Yenigün ile birlikte çıkan Yılmaz'ın yerine pazartesi günü görülecek davada kimin çıkacağına, Manisa Adli Yargı Komisyon Başkanlığı'nın karar vereceği belirtildi. Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığına, atanırken, yerine Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı atanmıştı. Üye hakim Aynur Yılmaz ile birlikte aynı ilçede görev yapan Cumhuriyet Savcısı eşi Hasan Yılmaz da Eruh İlçesi'ne savcı olarak atandı.
İZMİR (DHA)

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: