Soma Özel Birlik Koleji, 16. Dönem Mezunlarını Verdi

Soma Özel Birlik Koleji, kuruluşunun 19. yılında 16. dönem 58 mezununu görkemli bir tören ile...

Soma Özel Birlik Koleji, kuruluşunun 19. yılında 16. dönem 58 mezununu görkemli bir tören ile uğurladı.

Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine protokolün yanı sıra öğrenci velileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı törende öğrenciler sergiledikleri oyunlar, skeçler ve piyeslerle katılımcılardan büyük alkış aldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Muhammed Dolukan, “Bugün burada ortak bir sevinci paylaşmak için toplanmış bulunuyoruz. Bugünün özel bir anlamı var çünkü okulumuzun 19.yılında 16.dönem mezunlarını vermenin sevincini yaşıyoruz. Özel Birlik Koleji, anlamamanın ayıp olmadığı, sormanın yasaklanmadığı, yapıcı eleştirilerin suç olmadığı, öğrenciyi merkez alan en yeni eğitim-öğretim metotlarını ve son teknolojiyi kullanarak öğrencilerini demokratik, hür iradeli, atılgan, sorumluluk sahibi, öz güveni yüksek, kendinden emin, kültürel ve evrensel değerlere bağlı bireyler yetiştirmek için vardır” dedi.

Reklam
Reklam

Özel Birlik Koleji’nden başarıyla mezun olan öğrencileri tebrik eden Dolukan, “Bundan sonraki hayatınızda da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Yolunuz ve bahtınız, açık ve aydınlık olsun. Önümüzdeki hafta gireceğiniz LYS sınavında Yüce Allah’tan zihin açıklığı ve üstün başarılar diliyorum” diyerek sözlerini bitirdi.

Programda katılımcılara çeşitli ikramlar sunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz