Soma Özel Vefa Hastanesi, Ebeleri Buluşturdu

Özel Vefa Hastanesi yönetimi ve Soma’da görev yapan tüm ebeler, Çatı Restaurant’ta düzenlenen tanışma yemeğinde...

Özel Vefa Hastanesi yönetimi ve Soma’da görev yapan tüm ebeler, Çatı Restaurant’ta düzenlenen tanışma yemeğinde buluştu.

Yemeğe Özel Vefa Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Mehmet Albayrak, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. Hakan Tokbay, Halkla İlişkiler Müdürü Yelda Arpaci, Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Buğra Aygönül, ebe Atiye Eryiğit ve Soma’da görev yapan tüm ebeler katıldı. Özel Soma Vefa Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Arpaci yemekte yaptığı konuşmada, “Kurumlarımız farklı olsa da amaçlar aynı, yani insan sağlığının korunması. Kamusal alanda da, özel sektörde de olsa yapılan hizmet temelde toplum sağlığıdır. Bizler bu sebeple bir araya gelmek, tanışmak istedik. Yapılan iş çok kutsal ve bir o kadar da zorlukları olan bir iş. Bu güzel akşamda hep birlikte olmak ve paylaşmak amacı ile bir araya geldik. Böyle güzel bir toplantıda sizlerle olmaktan çok mutluyuz. Bizleri yalnız bırakmayıp, katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: