Soma Toplum Merkezi, Kadınları Kahvaltıda Buluşturdu

Soma Toplum Merkezi Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı etkinlikleri kapsamında, Kadın Dayanışma Derneği...

Soma Toplum Merkezi Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı etkinlikleri kapsamında, Kadın Dayanışma Derneği restoranında Soma Belediyesi'nin katkılarıyla kadınlar için kahvaltı düzenlendi.

Kahvaltının ardından Soma Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda “Kadın sağlığı” konulu panel gerçekleştirildi. Panele konuşmacı olarak Dr. Bingül İspir katıldı. Katılımcılaradan Fizyoterapist Müberra Akalın tarafından, kadınlara günlük yaşamlarını kolaylaştırıcı basit fiziksel hareketler gösterildi.

Toplum Merkezi Müdürlüğü görevlisi Sevengül Karadağ, kadınlara her türlü desteği sağlayan Kaymakam Abdülkadir Karataş’a ve Belediye Başkanı Hasan Ergene’ye teşekkür ederek, "Hayatın her alanında, sevgiyi, fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır. Kadınlarımızın hak ettikleri konuma yükselmelerini ve geleceğe güvenle bakmalarını, sonsuz sevgi ve hoşgörü ile yetiştirdikleri nesillerin mutluluğunun ve başarılarının hazzını yaşamalarını diler. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: