Soma Ziraat Odası'na "çiftçi Dostu Şeref Belgesi" Verildi

Soma Ziraat Odası Başkanı Adil Yörük’e, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) tarafından Çiftçi Dostu Şeref...

Soma Ziraat Odası Başkanı Adil Yörük’e, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) tarafından Çiftçi Dostu Şeref Belgesi ve plaketi verildi.

Yaklaşık 7 bin 600 üyesi bulunan Soma Ziraat Odası’nın Başkanı Adil Yörük, verilen ödüle ilişkin şunları söyledi: "TZOB’nin Türkiye genelinde oda başkanlarının katılımıyla Antalya da eğitim toplantısına katıldık. Odamıza TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar imzalı Çiftçi Dostu Şeref Belgesi ve Plaket verildi. Somada kendimizi oda olarak çiftçilere hizmet için adadık. Her zaman çiftçilerimizin yanında olduk, sıkıntılarını dinledik, yapılabilecek işlerde elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Amacımız Somalı çiftçilerimizi kalkındırmak. TZOB Genel Merkezimizin odamızı ödüllendirmesinden dolayı büyük mutluluk duydum, Çiftçilerimize ve üyelerimize bundan sonra hız kesmeden hizmetlerimiz devam edecektir. Çiftçilerimize, üyelerimize bol ürünlü yıllar dilerim."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: