Soma'da Açılan 2. Noter, Hizmetlerin Kolaylaşmasını Sağladı

Soma ilçesinde yürütülen noterlik hizmetlerinin daha seri ve zaman kaybının önlenmesi amacıyla 2. Noter açılması,...

Soma ilçesinde yürütülen noterlik hizmetlerinin daha seri ve zaman kaybının önlenmesi amacıyla 2. Noter açılması, hizmetlerin daha seri halinde yapılmasını sağladı. 2. Noter ile birlikte ilçede tek elden yürütülen noterlik hizmetleri, artık iki ayrı koldan yapılmaya başlandı.

Soma 1. Noterliği halen yeni bir noterin atanmasını beklerken; Soma 2. Noteri, Mithat Özcan kontrolünde faaliyetlerini sürdürüyor. Atatürk Caddesi'nde Korupark karşısında hizmet veren Soma 2. Noteri, ilçede noter kuyruğunda beklemek zorunda kalan vatandaşlara da rahat bir nefes aldırdı. Vatandaşlar, artık zaman kaybı yaşamadan işlerini rahatlıkla yaptırabiliyor.

Reklam
Reklam

Bu arada, Soma 1. Noteri'nin ise önümüzdeki günlerde atanması bekleniyor. 1. Noter'deki işler ise vekaletle yürütülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz