Soma'da engellilere asker eğlencesi yapıldı

Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından her yıl Engelliler Haftası nedeniyle yapılan bir günlük "Temsili Askerlik" uygulaması kapsamında Soma Spastik çocuklar Derneği

Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından her yıl Engelliler Haftası nedeniyle yapılan bir günlük "Temsili Askerlik" uygulaması kapsamında Soma Spastik çocuklar Derneği tarafından asker eğlencesi düzenlendi.

Temsili olarak asker olacak 20 engelli Soma Spastik Çocuklar Derneği bahçesinde düzenlenen eğlencede gönüllerince eğlendi. Etkinlikte askerlik yapacak engelli gençlere kına yakıldı.

Soma Spastik çocuklar Derneği Başkanı Cihan Yavuz, engelli çocukların Manisa Batı Kışla'da bir günlük temsili askerlik yapacağını belirterek, "Hem aileleri, hem de kendileri çok mutlu. Böyle bir etkinlikle mutluluklarına ortak olmak istedik" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: