Soma'da Evlenen Japon Çift, Naciye Evren İlkokulu'nun Konuğu Oldu

Soma ilçesinde muhteşem bir türk düğünü ile evlenen Japon çift, davet edildikleri ilkokulda öğrencilerle şarkılar...

Soma ilçesinde muhteşem bir türk düğünü ile evlenen Japon çift, davet edildikleri ilkokulda öğrencilerle şarkılar seslendirdi.

Naciye Evren İlkokulu 3-E sınıfı öğrencileriyle bir araya gelen Mika İshida ve Hidayuki İshida, Türkiye'de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek öğrencilerin seslendirdiği çeşitli şarkılara eşlik etti. Ülkelerinde müzik eğitimi veren çiften Mika İshida'nın 13 yıldır bağlama, Hidayuki İshida'nın da 11 yıldır kaval çaldığı belirtildi.

Okul müdürü Mehmet Mandacı ile sınıf öğretmeni Selda Koç 1 yıldır Türkiye'de Türkçe öğrenen Japon çifte çeşitli hediyeler verdi. Soma'da muhteşem bir hafta geçirdiklerini söyleyen Japon çift hayatları boyunca soma'da yaşadıklarını unutmayacaklarını söylediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: