Soma'da Maden Ocağındaki Yangın

RİZE (AA) -  Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, Manisa'nın Soma ilçesinde maden ocağında meydana gelen yangında vefat edenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, Manisa'nın Soma ilçesinde maden ocağında meydana gelen yangında vefat edenler için başsağlığı mesajı yayımladı. Kalkavan, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Manisa'nın Soma ilçesindeki maden ocağında, 13 Mayıs'ta meydana gelen ve tüm ulusumuzu derin acılar içinde bırakan elim maden kazasında kaybettiğimiz maden şehitlerine Allah'tan rahmetler diliyoruz. Hepsinin mekanı cennet olsun. Kayıp sayısının artmaması için duacıyız. Başta acılı aileleri, dostları, akrabaları, arkadaşları ve tüm sevenleri ile Türk milletine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: