Soma'da Muhasebeci Ve Mali Müşavirlerden Protokol Ziyareti

1-7 Mart tarihleri arasında bu sene ilk defa hafta boyunca kutlanan Muhasebeciler Haftası dolayısıyla, Serbest...

1-7 Mart tarihleri arasında bu sene ilk defa hafta boyunca kutlanan Muhasebeciler Haftası dolayısıyla, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası(SMMMO) Soma Temsilciliği tarafından protokol ziyaretleri gerçekleştirildi.

Oda Soma Temsilcisi Serpil Elbinsoy ile meslektaşları Nurhan Sezgin, Ali Sezer, Şeref Kavruk ve Ahmet Kocayan, ziyaretlerine Soma Kaymakamı Abdülkadir Karataş’tan başladılar. Karataş’ı makamında ziyaret eden muhasebeciler, hafta nedeniyle kendisine çiçek takdim ettiler. Kaymakam Karataş, "Vatandaşların devlete karşı yükümlülüklerini yerine getirmede ortaya koyduğunuz kolaylık, mevzuat bilgisi ile birleştirip mevzuatın gerektirdiği yükümlülükleri yerine getirmede görevi ve vatandaşın işini kolaylaştırarak görevinizi yerine getiriyorsunuz. Soma'da kayıtlar düzenli tutuluyor ve muhasebe kayıtlarında anormallik bize olumsuzluk gelmemişse, muhasebecilerimizin ve odamızın görevini ciddi anlamda yerine getirdiğini göstermektedir. Emeği geçen Oda temsilcilerine ve Soma'da faaliyet gösteren tüm muhasebecilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Elbinsoy ve beraberindekiler, daha sonra Belediye Başkanı Hasan Ergene’yi de makamında ziyaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: