Soma'da Muhteşem Lezzetler Yarıştı

15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Soma Belediyesi, Ticaret Meslek Lisesi ve Kadın Dayanışma Derneği...

15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Soma Belediyesi, Ticaret Meslek Lisesi ve Kadın Dayanışma Derneği işbirliği ile yemek yarışması düzenlendi.

Soma Belediye binasının en üst katında bulunan Kadın Dayanışma Derneği’nde düzenlenen yarışmaya Kaymakam Abdülkadir Karataş, Belediye Başkanı Hasan Ergene, Turgutalp Belediye Başkanı Ali Tulup, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy, okul idarecileri ve yarışmacılar katıldı. 5 farklı türden yemeklerin yarıştığı yarışmanın juri üyeliğini ise usta aşçılar Ruhi Belgül, Cemal Yörük ve Fatih Demir yaptı. Görsellik ve lezzetin ön plana alındığı değerlendirme sonucunda, Hafize Kamalı’nın yaptığı Perde Pilavı 1. oldu. Yarışmanın sonunda dereceye girenlere katılım belgesi takdim edildi.

Reklam
Reklam

Ödüllerin, düzenlenecek Turizm Haftası kutlama töreninde verileceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: