Soma'da Umutlar Çiçek Açtı

Soma’da İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe...

Soma’da İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen ‘’Umutlar Çiçek Açsın’’ adlı futbol urnuvasının şampiyonu belli oldu.

Ayşe Temizel, Sabri Balcı, Namık Kemal, Fikri Akay ve Zübeyde Hanım İlköğretim Okullarının katıldığı turnuva, birbirinden zevkli ve çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Yaklaşık bir hafta süren etkinlikte Sabri Balcı İlköğretim Okulu'nu final maçında 3-1 mağlup etmeyi başaran Namık Kemal İlköğretim Okulu, mutlu sona ulaştı. Final maçı sonrası dereceye giren okullara ve sporculara çeşitli hediyeler verildi.

Reklam
Reklam

”AMACIMIZA ULAŞTIK”

Düzenlenen etkinlik konusunda bilgi veren İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nden Komiser Ahmet Polat, şunları söyledi: "Turnuva öncesi amacımız; ilçemizin kenar semtlerinde ikamet eden, suça bulaşma riski yüksek olan çocukların bedensel, ruhsal ve duygusal gelişimlerini sağlıklı bir şekilde sürdürebilmeleri, tehlike yaratabilecek risklerden korunmaları, sonucunda yeni hedef ve uğraşlar kazanmaları, sokakların risklerinden uzaklaşmaları, diğer çocuklarla kaynaşmaları, topluma bilinçli ve sağlıklı bireyler kazandırılması amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü koordinesinde düzenlemiş olduğumuz bu turnuva gözlemlerimiz doğrultusunda faydalı geçtiği kanaatindeyiz.”

Polat, turnuvanın gerçekleşmesine katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara da teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz