Soma'da Yetimlere Himaye Derneği açıldı

Soma'da Yetimlere Himaye Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (YET-HİM DER) açıldı.

Soma'da Yetimlere Himaye Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (YET-HİM DER) açıldı.

Atatürk Caddesi üzerindeki derneğin açılışına Soma Kaymakamı Abdülkadir Karataş, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dernek Başkanı Fatma Gölükçü, annesini, babasını ya da her ikisini birden kaybetmiş aynı zamanda ihtiyaç sahibi olan çocukların elinden tutmayı, onların eğitimlerine destek olmayı amaçladıklarını belirtti.

Gölükçü, "Derneğimiz yetimler ile yetimlere hami olmak isteyenler arasında bağ olacaktır. Öncelikli olarak ilçemizde yetimlerden başlayarak elinin uzanabildiği kadar geniş çerçevede yetimlere kol kanat gerebilmemiz için hamiyetperver ve yardımsever vatandaşlarımızı da bize ilk günden itibaren destek olmaya davet ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Abdülkadir Karataş ise "Derneğimizin adı güzel, kendi güzel, hizmet edeceği amaçları daha güzel. Yetimlerin elinden tutacak, onları geleceğe hazırlayacak olan dernek yöneticilerimize ilçemiz halkı adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Soma İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ'un duasının ardından açılış yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: