Soma'daki Maden Faciası

 Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı. Başkan Sözen mesajında; “Manisa’nın Soma İlçesi’ndeki kömür madeninde trafo patlaması nedeniyle çıkan yangın nedeniyle 205 maden işçisinin hayatını kaybettiğini ve 100’e yakın işçimizin de mahsur kaldığı haberini dünden itibaren derin üzüntü ve endişe içerisinde takip etmekteyiz. Manisa’da maden ocağında görev yaparken hayatını kaybeden tüm işçilerimizin ailelerinin acısı bizim acımızdır. Son yıllarda yaşanan maden kazalarının bir an önce son bulması için devlet yetkililerimizin konuya ciddi bir şekilde el atması en büyük isteğimizdir. Şehit olan madencilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı, yaralı olan madencilerimize acil şifalar ve mahsur durumda bulunan madencilerimizin ise bir an önce sağ salim kurtulmasını temenni ederim. Bu elim kazanın yaşandığı Soma’daki halkımızın ve milletimizin başı sağ olsun.” Öte yandan Manavgat Müftülüğünce ilçede ki camilerde maden faciasında hayatlarını kaybedenler için sala verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: