Soma'daki Maden Faciası

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı mesajı yayımladı. Çağırıcı, "Soma için duaya davet" başlıklı mesajında, vefat edenler için Cenab-ı Hakk'tan rahmet, yaralılar için acil şifa, madende mahsur kalan işçilerin de yakınlarına sağlıklı şekilde kavuşmalarını diledi. İlçede etkinliklerin iptal edildiğini bildiren Çağırıcı, Soma için dua ettiklerini aktardı. Lokman Çağırıcı, ilçedeki bütün camilerde bu akşamdan cumartesi gününe kadar akşam ile yatsı arasında Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirileceğini belirterek, "Vatandaşlar, Soma için okudukları hatimleri cami imamlarına bildirsin. Cumartesi akşam namazı sonrası Bağcılar Meydanı'nda Kur'an-ı Kerim okuyarak, hatimlerin de duasını gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızı Soma için tek yürek olmaya, Kur'an-ı Kerim okumaya, dua etmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: