Soma'daki Maden Faciası

SİVAS (AA) - Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulübü, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciasında yaşamını yitirenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulübü, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciasında yaşamını yitirenler için başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, "Manisa'nın Soma ilçesindeki kömür madeninde trafo patlaması nedeniyle çıkan yangın sonrasında bazı madencilerimizin hayatını kaybettiğini ve bazılarınınsa mahsur kaldığı haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Hayatını kaybeden madencilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerken, mahsur durumda bulunan madencilerimizinse bir an önce sağ salim kurtulmasını temenni ederiz" ifadelerine yer verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: