Soma'daki Maden Faciası

KARS (AA) - Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciası nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

KARS - Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciası nedeniyle taziye mesajı yayımladı. Toksoy, mesajında, Soma'nın ateşinin yürekleri dağladığını, bir an önce yaraların sarılması gerektiğini belirtti. Şu anda tek düşüncesinin ve dileğinin maden ocağında kalan işçilerin sağ çıkması yönünde olduğunu vurgulayan Toksoy, "Bu facia ve yaşanan acı sadece Soma'yı değil tüm ülkemizi derinden sarsmıştır. Hayatlarını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralı olanlara acil şifa diliyorum. İnşallah bir daha böyle acılar yaşamayız" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: