Soma'daki Maden Faciası

HAKKARİ (AA) - Şemdinli ilçesinde Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenler için Yasin-i Şerifler okunup, hatim indirildi.

Şemdinli ilçesinde Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenler için Yasin-i Şerifler okunup, hatim indirildi. Şemdinli İlçe Müftülüğüne bağlı Hz. Seyyid Taha Yatılı Erkek Kur'an Kursunda, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenler için hatim indirilirken, bin adet Yasin-i Şerif okundu. 282 kişinin hayatını kaybettiği facia nedeniyle okunan hatim ve Yasin-i Şerif'lerin faciada hayatını kaybedenlerin ruhlarına bağışlandığını belirten İlçe Müftüsü Mehmet Altın, yaralılara da acil şifalar diledi. Programa, Şemdinli Kaymakamı Adem Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aslan, ilçede görevli imamlar ve yatılı Kur'an Kursu öğrencileri katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: