Soma'daki Maden Faciası

AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciasına ilişkin başsağlığı mesajı yayımladı.

AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciasına ilişkin başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, hayatını kaybeden 299 maden işçisinin acısı ateş gibi millet olarak bağırlara düştüğü belirtilerek, şu ifadelere yer verildi: "Millet olarak biriz, bütünüz, bir vücut gibiyiz. Vücudun bir tarafına gelen acı bütün vücudu müteessir eder. Rızkını kazanmak için toprağın derinliklerinde ter döken emektar kardeşlerimizin acısı, 76 milyon insanımızı derinden sarstı. Kadim bir kültüre sahip olan bir millet olarak, bugün bizim için acıları paylaşıp yaraları sarma günüdür. Elbette bizim için ölüm bir yokluk değil, rahmeti sonsuz rabbimize kavuşmak üzere ebedi aleme bir intikaldir. Ebediyete uğurladığımız kardeşlerimizin, aramızdan böylesi acı bir hadiseyle ayrılmalarına hüzünlendik. Millet olarak dualarımız onlarladır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: