Soma'daki Maden Faciası

Konya'da Mevlana Üniversitesi öğrencileri, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybedenlerin aileleri için yardım kampanyası başlattı.

Konya'da Mevlana Üniversitesi öğrencileri, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybedenlerin aileleri için yardım kampanyası başlattı. Okul içerisinde stant açan Mevlana Üniversitesi Gül Bahçesi, Genç Fenerbahçeliler, Mevlana Kartalları ve Besin Gücüyle Yaşam Kulübü üyelerinin, topladıkları yardımları Soma'ya gönderecekleri belirtildi. Öğrenciler yaptıkları açıklamada, Soma'daki ateşi küçük de olsa söndürmek için bir adım attıklarını, ellerinden geldiğince yardımları artırıp, Soma'daki ailelere göndereceklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: