Soma'daki Maden Faciası

KARS (AA) - AK Parti Sarıkamış Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Soma ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybedenler için mevlit programı düzenlendi.

KARS - AK Parti Sarıkamış Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Soma ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybedenler için mevlit programı düzenlendi. Belediye düğün salonunda düzenlenen programda, Soma'da hayatını kaybeden maden işçileri için dua edildi. Kadın Kolları Başkanı Ülay Erdoğdu, burada yaptığı konuşmada, maden ocağında yaşanan kazada işçilerin ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Ülkenin son yıllarda yaşadığı en büyük acıyla sarsıldığını belirten Erdoğdu, "Soma'ya düşen ateş aslında annelerin, kadınların yüreğine düştü. Bizde orada eşini, oğlunu, babasını kaybeden bütün kadınların acısını yürekten paylaşıyoruz. Hayatını kaybeden işçilere Allah'tan rahmet ve kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz. Allah ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozmasın, böyle acıları bir daha yaşatmasın" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: