Soma'daki Maden Faciası

SİVAS (AA) - Sivas'ın Akıncılar ilçesinde, Soma'daki maden faciasında yaşamını yitiren 301 kişi için mevlit okutulduğu bildirildi.

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde, Soma'daki maden faciasında yaşamını yitiren 301 kişi için mevlit okutulduğu bildirildi. Akıncılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ümit Sözcü, yaptığı yazılı açıklamada, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasının kendilerini derinden üzdüğünü belirterek, "Derneğimiz kuruluş amaçları doğrultusunda 301 maden şehidimiz için Akıncılar Merkez, Yeşilyazı ve Hatipoğlu Camilerinde mevlit okutmuştur. Ölenlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: