Soma'daki Maden Faciası

 Pazaryolu ilçesinde, Hasan Basri Demirbağ Çok Programlı Lisesi öğrencileri, Soma'da hayatını kaybeden maden işçilerinin yakınları yararına kermes düzenledi.

Pazaryolu ilçesinde, Hasan Basri Demirbağ Çok Programlı Lisesi öğrencileri, Soma'da hayatını kaybeden maden işçilerinin yakınları yararına kermes düzenledi. Gönül Elçileri Projesi kapsamında Sefer Zengin İlköğretim Okulu Konferans Salonunda düzenlenen kermese, kaymakam Ayhan Terzi, eşi Gökçe Terzi, kurum müdürleri ve vatandalar katıldı. Kaymakam Terzi, Soma'da yaşanan facianın yaralarını sarma zamanı olduğunu söyledi. Ellerinden geldiği kadar yardım edeceklerini belirten Terzi, "Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen bu elim kazanın bütün toplumu derinden yaralamıştır. Soma'da yaraları sarma zamanıdır. Yapılan kermesle toplumda farkındalık oluşturularak, toplanan gelirlerin tamamı Soma'da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine gönderilecek" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: