Soma'daki Maden Faciası

Karaman'da ilkokul öğrencileri, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin yakınları için kermes düzenlendi.

Karaman'da ilkokul öğrencileri, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin yakınları için kermes düzenlendi. Gazi Mustafa Kemal İlkokulunun bahçesindeki kermese, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Okul Müdürü Ayhan Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğretmen, öğrenci ve velilerin destekleriyle düzenledikleri kermesten elde edilecek gelirin Soma'da hayatını kaybedenlerin yakınlarına gönderileceğini bildirdi. Yılmaz, şöyle konuştu: "Soma faciasında kaybettiğimiz vatandaşlar için çok üzüntü duyduk. Öğretmen ve velilerimizle görüşmelerimiz sonucunda geride kalanlar için yardım kampanyası başlatmak istedik. Bu kapsamda okulumuzda kermes düzenledik. Kermesten gelen geliri Soma'da hayatını kaybedenlerin yakınlarına göndermek istiyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: