Somali Çekirdek Grubu Başkent'te Toplandı

2012 yılı başlarında oluşturulan ve Türkiye'nin de içinde yer aldığı Somali Çekirdek Grubu, 2013 yılındaki...

2012 yılı başlarında oluşturulan ve Türkiye'nin de içinde yer aldığı Somali Çekirdek Grubu, 2013 yılındaki ilk toplantısını Türkiye'nin ev sahipliğinde Ankara'da yaptı.

Türkiye'nin de içinde yer aldığı Somali Çekirdek Grubu, Ankara Marriott Otel'de yılın ilk toplantısını yaptı. Uluslararası toplumun Somali'ye ilgi duyan ve bu ülkede faaliyetleri olan üyelerini bir araya getiren toplantıda, Somali'de son dönemde yaşanan gelişmeler ele alındı. 3-4 ayda bir toplanan grubun, Ankara'daki toplantısında, aynı zamanda uluslararası toplumun Somali'ye yönelik politikaları gözden geçirileceği, Türkiye'nin yaptığı çalışmalar anlatılacağı ve özellikle Somali güvenlik güçlerinin yeniden yapılandırılmasına ilişkin yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verileceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: