Somalili Öğrenciler Çanakkale Şehitliği'ni Ziyaret Etti

Somalili öğrenciler, Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret ederek şehitlere dua etti. Antalya Manavgat Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde...

Somalili öğrenciler, Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret ederek şehitlere dua etti. Antalya Manavgat Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde okuyan Somalili öğrenciler, okul öğrencileriyle birlikte Çanakkale'de şehitliği ziyaret etti.
Manavgat Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Nadir Arslan, Çanakkale Şehitliği ziyaretiyle öğrencilere, ülke savunmasında şehit olan kahramanları bilmelerini istediklerini söyledi. Düşmana karşı Çanakkale geçilmez diyen kahramanları ziyaret ederek dua ettiklerini belirten Arslan, şehitliği ziyarete Somalili öğrencilerinde katıldığını kaydetti. Günümüzde her geçen gün Çanakkale ruhuna daha fazla ihtiyaç duyulduğunu anlatan Arslan, "Çanakkale kahramanlık destanının yazıldığı yüce bir yerdir. Bizlerin hür ve özgürce yaşamamız için gençliğinin baharında şehit olan atalarımıza minnet borçluyuz. Ziyaretle öğrencilerimizin Çanakkale'de kahramanlık destanı yazan atalarımızın tanımasını istedik. Bizlerin hür bir şekilde yaşamamız için canlarını veren atalarımıza dua ederek vefa borcumuzu istedik. " diye konuştu.
Somalili öğrenci Muhammed Abdullah'ta Çanakkale Şehitliği ziyaretinden etkilendiğini ve şehit olan Türk askerlerine dua etmekten huzur duyduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: