Soma’nın Özel İnsanları Pamukkale Üniversitesi (paü) Özel Olimpiyatlarına Damgasını Vurdu

Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakini engelliler, çeşitli dallarda katıldıkları Denizli Özel Olimpiyatları’na kazandıkları madalyalar...

Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakini engelliler, çeşitli dallarda katıldıkları Denizli Özel Olimpiyatları’na kazandıkları madalyalar ile damgasını vurdu.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ve Türkiye Özel Sporcular Spor Eğitim ve Rehabilitasyon Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen PAÜ Özel Olimpiyat Oyunları'nda 7 madalya kazanan Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sporcuları, Soma Kaymakamı Abdulkadir Karataş'ı ziyaret etti. Olimpiyatlardaki başarılarından ötürü Kaymakam Karataş, özel sporcuları makamında ağırladı. Sporcuları tek tek tebrik eden Karataş, "Sizler Soma’nın gururu oldunuz" dedi.

Reklam
Reklam

Engelli sporcuları olimpiyatlara hazırlayan antrenör Betül Demir, “Denizli Pamukkale’de düzenlenen olimpiyatlara toplamda 256 sporcu ve 76 kulüp katıldı. Masa tenisi kategorisinde İsmail Acar ve Cüneyt Zengin kendi yaş kategorisinde 1. olurken, Atletizm branşında ise Yaşar Özdemir 100 metre koşusunda ve uzun atlamada, Ali Fırtına ile Mustafa Didim de 50 metre koşusunda 1. oldu. Serkan Bomba ise 200 metrede 2.'liği elde etti. Takım halinde yarıştığımız 4x100 bayrak yarışında ise 1. olarak ilçeye dönkük” dedi.

Antrenör Yıldız, Denizli Özel Olimpiyatları'nda büyük başarıya imza attıklarını belirterek, sporculara özverili gayretlerinden ötürü teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: