Somaspor Camiasından Huzurevine Vefa Ziyareti

Manisa Süper Amatör Lig'de mücadele eden Somaspor, spora verdiği önemin yanı sıra sosyal sorumluluklarını da...

Manisa Süper Amatör Lig'de mücadele eden Somaspor, spora verdiği önemin yanı sıra sosyal sorumluluklarını da yerine getiriyor. Bu kapsamda kulüp yöneticileri ve sporcular Soma Huzurevi’nde kalan yaşlı ve engellileri ziyaret etti.

Huzurevi Müdürü Mustafa Öztürk tarafından karşılanan Somaspor Başkanı Gökhan Gür, Futbol Şube Sorumlusu Hakan Demirkol, Genel Kaptan Melih Yavaş, Teknik Direktör Bahadır Özgen ve futbolcular, yaşlılarla hoş vakit geçirdiler ve kendilerine Somaspor atkılarından hediye ettiler. Kulüp Başkanı Gökhan Gür, “Somaspor camiası olarak kulübün başına geçerken sosyal sorumluluk ilkelerine de bağlı kalmaya söz verdik. Bu amaçla Bugün Soma Huzur evimizi ziyaret ettik. Gördük ki burada çok güzel bir hava ile karşılaştık. Burada büyüklerimize çok güzel bakılıyor. Huzurevimizin fiziki şartlarına da hayran kaldık. Somaspor olarak burada olmaktan çok mutluyuz. Ziyaretlerimizin devamı da gelecek. Bizi bugün güzel bir şekilde ağırlayan Mustafa Öztürk’e ve huzurevi çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Huzurevi Müdürü Öztürk ise, “Soma Kömür İşletmeleri Huzurevimize çok katkısı oldu. Sağolsun bugün de ziyaretimize geldiler. Kendilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Huzurevi hizmet binasında kalan yaşlıları tek tek ziyaret eden Somasporlu futbolcular, yaşlılarla sohbet ederek hal ve hatırlarını sordular. Yaşlılarla hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından verilen yemek ikramı ile ziyaret sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz