Somaspor’dan Akhisarspor’a Tebrik Ziyareti

Yeni bir yapılanma içerisinde bulunan Somaspor, tarihinde ilk kez Spor Toto Süper Lig’e yükselen Akhisar...

Yeni bir yapılanma içerisinde bulunan Somaspor, tarihinde ilk kez Spor Toto Süper Lig’e yükselen Akhisar Belediye Gençlikspor adına Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti.

Somaspor Başkanı Gökhan Gür, Futbol Şube Sorumlusu Hakan Demirkol, genel kaptan Melih Yavaş, teknik direktör Bahadır Özgen ve menajer Fatih Sezer, Başkan Salih Hızlı'yı makamında ziyaret, ederek tebrik ettiklerini dile getirdi. Zor bir başarıya imza attıklarını vurgulayan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, “Kentimizin futboldaki başarısı aynı zamanda bölgemizin de başarısıdır. Bölgemizin de bu başarıya sahip çıkacağına inanıyorum. Akhisarspor’un futbolda ezberi bozduğuna inanıyorum ve bunu da Süper Lig’de de sürdüreceğini umuyorum. Bugün yaşadığımız bu şampiyonluk süreci çok hızlı gelişti. İnşallah geriye dönmemiz gereken noktalar kalmamıştır.” dedi. Somaspor olarak yeni bir atılımın içerisinde olduklarını belirten Somaspor Başkanı Gökhan Gür, “Öncelikle büyük başarınızdan dolayı tebrik eder, bu başarıdan dolayı bizler de büyük onu ve gurur duyduk. Soma’da futbol adına yeni gelişmeler planlıyoruz. Şu anda stadımızda ve alt yapıda yaptığımız gelişmeler sonunda taraftar sayımız arttı. İnşallah bizler de bu atılımımızı hızlandırarak Soma’yı layık olduğu noktalara taşımak istiyoruz. Sizleri örnek alarak başarılarımıza başarı katmak istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: