Soma'ya 24 Derslikli Ilkokul

MANİSA (AA) - Soma'da, Naciye Evren İlkokulu ve Ortaokulu’nun bahçesine yapılacak olan 24 derslikli ilkokul binası yapılacağı bildirildi.

Soma'da, Naciye Evren İlkokulu ve Ortaokulu’nun bahçesine yapılacak olan 24 derslikli ilkokul binası yapılacağı bildirildi. Vali Abdurrahman Savaş, protokol imza törenindeki konuşmasında, yeni binanın tamamlanmasıyla öğrencilerin ikili öğretim uygulamasına tabi olmayacağını belirtti. Yeni binayla öğrenci kapasitesinin bin 640 öğrenciye ulaşacağını dile getiren Savaş, Soma Belediyesinin binanın temel atma, hafriyat, su basmanı ve bodrum katı yapımını üstlendiğini, okulun kalan kısmının Milli Eğitim Bakanlığının sağladığı 1 milyon 500 bin lira ödenekle tamamlanacağını kaydetti. Savaş, yeni binanın, 2014-2015 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesinin planlandığını bildirdi. Törene, Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Belediye Hasan Ergene, Manisa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, AK Parti Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: