Son bomba Crouch

Başkan Aziz Yıldırım'ın medyadan sır gibi sakladığı ismin Liverpool'lu golcü olduğu öğrenildi. 2.01'lik forvetin transferi için yönetimin büyük çaba sarfettiği bildirildi.

Kıyasıya pazarlık Transferde yabancı golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin adını sır gibi sakladığı forvetin Peter Crouch olduğu bildirildi. Sarı-Lacivertliler'in Liverpool forması giyen 2.01 boyundaki dev golcüyü uzun süredir gündeminde tuttuğu ve Başkan Aziz Yıldırım ile kurmaylarının operasyonu büyük bir gizlilik içinde yürüttüğü öğrenildi. İngiliz ekibiyle kıyasıya bir pazarlık içine giren yönetimin, yıldız golcünün 10 milyon Euro'yu bulan bonservis bedelini düşürmek amacıyla çaba sarfettiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

31 maçta, 10 gol attı Fenerbahçe Yönetimi'nin bu transferi gerçekleştirerek, hem yıllardır gereksinim duyulan uzun boylu santrfor ihtiyacını gidermeyi hem de Avrupa'da ses getirmeyi amaçladığı belirtildi. Premier Lig'de Southampton formasıyla yıldızlaştıktan sonra Liverpool'a geçen Peter Crouch'ın özellikle son dönemde yedek kulübesine mahkum olması nedeniyle takımından ayrılabileceği açıklandı. 27 yaşındaki forvet, bu sezon Kırmızı-Beyazlı forma altında çıktığı toplam 31 maçta, 10 kez ağları sarstı.