Son Dakika: Bakan Soylu'nun annesi hayatını kaybetti

Son dakika haberine göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliği nedeniyle 75 yaşında vefat etti. Servet Soylu'nun cenazesinin, yarın Gaziosmanpaşa Merkez Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Eyüp Sultan Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi. Kalp sağlığı sorunları nedeniyle bir süredir özel bir hastanede tedavi gören Servet Soylu, 75 yaşında hayatını kaybetti. Servet Soylu'nun cenazesinin yarın Gaziosmanpaşa Merkez Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Eyüp Sultan Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

BAKAN KOCA DUYURDU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vefat haberini, Twitter hesabından "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendi'nin muhterem anneleri Hakkın rahmetine kavuştu. Merhumeye Allah'tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve ailesine sabırlar diliyorum." ifadeleriyle paylaştı.

Reklam
Reklam

ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 75 yaşında vefat eden annesi Servet Soylu için, baş sağlığı mesajı yayımladı.

Erdoğan'ın mesajında, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu kardeşimin kıymetli validesi Servet Soylu hanımefendiye Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Süleyman Bey'e, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." ifadeleri yer aldı.

BAHÇELİ'DEN TAZİYE MESAJI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun hayatını kaybeden annesi Servet Soylu için, başsağlığı mesajı yayımladı.

MHP lideri Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun muhterem annesi Servet Soylu Hanımefendi'nin vefatından duyduğum üzüntüyü ifade ediyor, merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

BAKANLARDAN PEŞ PEŞE TAZİYE MESAJI

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Servet Soylu'nun vefat haberini üzüntüyle öğrendiğini belirterek "Merhumeye Allah'tan rahmet, Sayın Bakan'ımıza ve ailesine sabırlar diliyorum. Mekanı Cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da Servet Soylu'ya Allah'tan rahmet temennisinde bulunarak, "Bakan'ımıza ve kederli ailesine sabır dilerim. Mekanı cennet olsun." değerlendirmesini yaptı.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da Servet Soylu'ya Allah'tan rahmet dileyerek "Sayın Bakan'ımız ve ailesine sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun." paylaşımında bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ise mesajında, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun muhterem validelerine Mevla'mdan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Sayın Bakan'ımız ve ailesine sabırlar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İçişleri Bakanı'mız Süleyman Soylu kardeşimin kıymetli validesi Servet Soylu Hanımefendi'ye Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Süleyman Bey'e, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." mesajını paylaştı.

(DHA/AA)

Anahtar Kelimeler: