SON DAKİKA: Beşiktaş Genel Kurulu'nda Ahmet Nur Çebi dönemi idari ve mali yönden oyçokluğuyla ibra edilmedi!

Son dakika... Beşiktaş Kulübü'nün 2024 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda gerçekleştirilen ibra oylamasında Ahmet Nur Çebi yönetimi oy çokluğuyla ibra edilmedi. Mevcut başkan Hasan Arat ve yönetimi de Ahmet Nur Çebi'nin ibra edilmemesi yönünde oy kullandı. İşte detaylar...

Beşiktaş Kulübü'nün 2024 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda ibra oylamasına geçildi. Yapılan ibra oylaması sonucunda 01.06.2023 – 03.12.2023 tarihleri arasında görev alan Ahmet Nur Çebi yönetimi idari ve mali bakımlardan oy çokluğuyla ibra edilmedi.

Mevcut başkan Hasan Arat ve yönetimi de Ahmet Nur Çebi'nin ibra edilmemesi yönünde oy kullandı.

ÜYELERDEN TEPKİ

Beşiktaş Genel Kurulu'nda İdari ve mali yönden ibra edilmeyen eski başkan Ahmet Nur Çebi'ye üyeler tarafından tepki: "Burası Beşiktaş Trabzon değil"

Reklam
Reklam

HASAN ARAT VE YÖNETİMİ İBRA EDİLDİ

Hasan Arat ve yönetimi ise görev yaptıkları 03.12.2023 – 31.05.2024 dönemi için yine oy çokluğu ile idari ve mali bakımlardan ibra edildi.

Oylamanın ardından genel kurula seslenen Hasan Arat, Hasan Arat, "Bana ve yönetim kurulu arkadaşlarıma duyduğunuz güven ile ibradan dolayı tüm arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah bu coşkunuz yarın akşam da devam eder. Maçımız mutlu şekilde sona erer" dedi.

Anahtar Kelimeler: