Son dakika: Bodrum açıklarında 4,1 büyüklüğündeki depremin ardından bir deprem daha (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika haberi: Akdeniz'de Muğla'nın Bodrum ilçesi açıkları Gökova Körfezi'nde saat 19.18'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Saat 03.02'de Muğla'nın Bodrum ilçesi açıkları Gökova Körfezi'nde 3.7 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin detayları...

Son dakika... Bodrum açıklarında 8 saat arayla iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, Akdeniz'de, Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında saat 19.18'de 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gökova Körfezi'nde meydana gelen depremin 11.91 kilometre derinlikte oluştuğu bildirildi.

Bu depremin ardından saat 03.02'de Gökova Körfezi, 1.83 km. Muğla Bodrum'da 3.7 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre depremin 11.76 km derinlikte gerçekleştiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

KANDİLLİ DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ REVİZE ETTİ

Kandilli Rasathanesi 19.18'de meydana gelen depremi, ilk olarak 4.2 büyüklüğünde açıkladı, ardından depremin büyüklüğünü 4.1 olarak revize etti.

AFAD- SON DEPREMLER

KANDİLLİ- SON DEPREMLER

AFAD'DAN AÇIKLAMA

19.18'de meydana gelen deprem sonrası, AFAD'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, gelişmelerin yakından takip edildiği ve deprem sonrası an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisine yer verildi.

BODRUM KAYMAKAMI: OLUMSUZ DURUM YOK

Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, AA muhabirine, 19.18'de meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremin ilçede hissedildiğini belirterek,"Mahalle muhtarlarımız ve diğer tüm ilgililerle tek tek görüşüldü. An itibarıyla bize bildirilen herhangi bir olumsuz durum yok." dedi.

Anahtar Kelimeler: