SON DAKİKA! Bolu'da 4.5 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, merkez üssü Bolu olan 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 7,28 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Bazı vatandaşlar sokağa dökülürken çevre ilçelerden de sarsıntıyı hissedenler oldu.

Son dakika: Bolu'da saat 17.07'de 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntının derinliği ise 7.28 km olarak açıklandı. Bolu ve çevre ilçelerinde hissedilen deprem sonrası bazı vatandaşlar panikleyerek sokağa çıktı.

AFAD'DAN İLK AÇIKLAMA

Depremin ardından AFAD'dan yapılan ilk açıklamada, "Bolu ilimizde saat 17.07’de meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız." denildi.

Reklam
Reklam

Bolu Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, an itibarıyla iletilen olumsuz bir durum bulunmadığı belirtilerek, "Gelişmeler takip edilmektedir. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun." ifadesine yer verildi.

BAKAN YERLİKAYA: OLUMSUZ BİR DURUM YOK

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından, "Bolu’da 4,5 büyüklüğünde meydana gelen depremde, başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamış ve an itibari ile herhangi bir olumsuz durum bildirmemişlerdir. Gelişmeleri takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." paylaşımını yaptı.

Anahtar Kelimeler: