SON DAKİKA Diyarbakır'da Bombalı Saldırı Ölü Ve Yaralılar Var Son Görüntüler

Diyarbakır Batman Karayolunda Şiddetli Patlama Meydana Geldi Hain Saldırıda Son Görüntüler Geldikçe Yüklenecek Hain Saldırıda Kaç şehit Verdik Hain Saldırı Görüntüleri Yüklenecek.

Diyarbakır'da Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'ne PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi.

Alınan bilgiye göre, Diyarbakır- Batman karayolundaki Şehit EmniyetAmiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğine PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda aralarında sivillerin de bulunduğu çok sayıda kişi yaralandı.Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılıyor. Patlamanın etkisiyle karayolunda derin bir çukur oluştu.Teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

Reklam
Reklam

"Binadan eser kalmamış durumda. Patlama yarım saat önce gerçekleşti. Ambulans helikopter ve ambulanslar çalışmalarını sürdürüyor. 30 metre ilerideki benzin istasyonunda büyük bir hasar var. Henüz ölü ve yaralı sayısı konusunda bir bilgi yok. İtfaiye ve arama kurtarma ekipleri enkazdaki çalışmalarını sürdürüyor. Görgü tanıkları bomba yüklü bir araçla gerçekleştirildiğini söylediler. Patlamanın ardından bir çatışmanın da yaşandığı gelen bilgiler arasında.

Edinilen bilgiye göre, saat 13.15 sıralarında Diyarbakır-Mardin karayolu Çınar ilçesi girişinde bulunan Murat Uçar Trafik merkezine teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Bombalı araçla yapılan saldırıda yaralıların olduğu belirtildi. Patlamanın etkisiyle karayolunda derin bir çukur oluştu.

KISA SÜRELİ ÇATIŞMA YAŞANDI

Saldırı sonrasında bölgeye giden takviye kuvvetlerle teröristler arasında kısa süreli çatışma yaşandığı bildirildi.

BÖLGEYE ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ

Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatılırken, yaralıların hastanelere kaldırılması için bölgeye çok sayıda ambulans, UMKE ve itfaiye araçları sevk edildi.

Reklam
Reklam

OPERASYON BAŞLATILDI

Teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.