SON DAKİKA | Etiler'deki lisede hareketli dakikalar! Müdüre silah çeken öğretmen okul içerisinde ateş açtı

Son dakika haberi: İstanbul Etiler'deki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde hareketli anlar yaşandı. Öğretmenin tartıştığı okul müdürüne silah çekti. Öğretmenin doldur boşalt yaptığı sırada silah ateş aldı Olay yerine gelen polis ekipleri, öğretmeni gözaltına aldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün açıklamasında gözaltına alınana öğretmenin üzerinden bir adet ruhsatız tabanca ve 3 bıçak çıktığı belirtildi.

Son dakika: Etiler'deki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde korku dolu anlar yaşandı. Lisede görev yapan bir öğretmen tartıştığı okul müdürüne silah çekti.

ÖĞRENCİLER TAHLİYE EDİLDİ

Silah patlamayınca dışarıya çıkan öğretmen, silahını doldur boşalt yapınca silah ateş aldı. Güvenlik kulübesine isabet eden kurşun camları tuz buz etti.

Panik yaşanan olayda öğrenciler tahliye edilirken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Okula gelen polis ekipleri öğretmeni gözaltına alındı.

İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden de olayla ilgili açıklama geldi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Reklam
Reklam

''Yapılan kontrolde; S.A.(34) isimli şahıs tarafından okulda silahla ateş edildiği anlaşılmış, şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, şahsın üzerinden ve çantasından 1 adet ruhsatsız tabanca, 10 adet fişek ve 3 adet bıçak ele geçirilmiştir.

Araştırmalarda; şahsın aynı okulda kadrolu öğretmen olduğu ve bir süredir mobinge maruz kaldığını iddia ederek olayı gerçekleştirdiği anlaşılmıştır. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir.'

SİLAH TUTUKLUK YAPTI DIŞARIDA PATLADI

O sırada silah ateş aldı ancak ölen ya da yaralanan olmadı. Dışarıya doğru koşan öğretmen, burada silahın kabzasıyla güvenlik kulübesinin camını patlattı. Kantindeki görevlilerin müdahale ettiği öğretmen, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri, okulda bir süre çalışma yaptı. Öğrenciler ise velileri tarafından okuldan çıkartıldı.

HEDEFİNDE OKUL MÜDÜRÜ VARMIŞ

Öte yandan öğretmen Serdar Alagöz’ün asıl hedefinin okul müdürümü saldırmak olduğu ancak okul müdürünün kızının ameliyatı için okula gelmediği iddia edildi. Gözaltına alınan öğretmenle ilgili işlemler sürüyor.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: