Son dakika: Galatasaray hazırlık maçında Kasımpaşa'yı 2-1 ile geçti! Okan Buruk Aslantepe'deki ilk maçında kazandı

Son dakika Galatasaray haberleri... Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, düzenlenen hazırlık mücadelesinde Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Taraftarının önüne ilk kez çıkan Sarı-Kırmızılı ekip hızlı başladığı karşılaşmada Kerem Aktürkoğlu ile öne geçse de Kasımpaşa 5 dakika sonra beraberliği yakaladı. Aslan'a galibiyeti getiren gol ise yeni transfer Seferovic'ten geldi. İşte detaylar...

Yeni sezon öncesi hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Galatasaray, Nef Stadyumu'nda düzenlenen hazırlık karşılaşmasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar'ın taraftarı karşısında çıktığı ilk mücadelede rakibini 2-1 mağlup etmeyi başarırken, Sarı-Kırmızılılar'ın yeni transferi Seferovic takımına galibiyeti getiren golü kaydetti.

SEFEROVIC'E 6 DAKİKA YETTİ!

Sarı-Kırmızılılar'ın ilk golü yıldız oyuncu Kerem Aktürkoğlu'nun ayağından gelirken 30. dakikada gelirken, golün 5 dakika sonrasında Kasımpaşa Hajradinovic ile yanıt verdi. Mücadelede skoru belirleyen gol ise 60. dakikada oyuna yeni transfer Seferovic, 66. dakikada geldi.

Reklam
Reklam

SIRADA SALERNITANA

Sarı-Kırmızılılar bir sonraki hazırlık mücadelesinde 27 Temmuz'da Salernitana ile karşı karşıya gelecek. Son hazırlık maçında ise İtalyan ekibi Fiorentina'yı ağırlayacak olan Aslan, ligi 7 Ağustos tarihinde deplasmanda oynayacağı Antalyaspor karşılaşması ile açacak.

Galatasaray'ın ilk 11'i:

Muslera, Omar, Nelsson Abdülkerim, Van Aanholt, Sergio Oliveira, Berkan Kutlu, Yunus Akgün, Emre Akbaba, Kerem Aktürkoğlu, Bafetimbi Gomis.

Anahtar Kelimeler: