Son dakika Galatasaray transfer haberlerini Mynet'ten takip edin

Son dakika Galatasaray haberleri Mynet’te. Günün öne çıkan Galatasaray transfer haberleri, gs transfer haberleri ve transfer dedikoduları Mynet.com adresinde. İşte Fenerbahçe’nin transfer gündemi ve transfer haberleri.

Galatasaray transferde bir bir bombaları patlatıyor, gündemdeki Galatasaray transfer haberleri sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırıyor. Gs transfer haberleri arasında birçok yıldız futbolcunun ismi geçiyor. Önümüzdeki sezon için kadrosunu kaliteli futbolcularla güçlendirmek isteyen Galatasaray yönetimi transfer sezonunda birçok yıldız futbolcu ile ilgileniyor. Günün son dakika Galatasaray transfer haberleri gelişmeleri de Mynet’te. Galatasaray’ın transfer gündeminde Melo’nun takımda kalıp kalmayacağı, Jem Paul Karacan transferi yer alıyor.

Reklam
Reklam

GALATASARAY, JEM PAUL KARACAN İLE ANLAŞTI İDDİASI

Galatasaray kulübü Jem Paul Karacan’ı transfer etti iddiası. 3puan.com’un haberine göre, Galatasaray ile Jem Paul Karacan anlaşma sağladı. Haberde, Reading forması giyen ve sözleşmesi bu sezon biten Karacan ile Galatasaray’ın 3 yıllık anlaşma sağladığı belirtildi. 2 sezonda sadece 12 resmi maça 11'de başlayan 26 yaşındaki futbolcuya bonservis ödenmeyecek ve oyuncunun ilk senelik alacağı yıllık ücret 600 bin Euro olacak. Sarı-kırmızılıların transferi bugün veya Cuma günü KAP'a bildirmesi ve oyuncuyla resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

MELO KALACAK MI?

Galatasaray’da Felipe Melo düğümü. Geciken transferler sonrasında taraftarların yönetime tepkisi ve oyuncuya duyulan sevgi Galatasaray yönetiminin kararını değiştirmek üzere. Bugün’ün haberine göre yönetim Melo’nun 1 sene daha Galatasaray’da kalmasından yana. Öte yandan İtalyan basınında çıkan son haberlere göre Inter, Brezilyalı ile 2 yıllık, 2,5 milyon euro ve bonusları içeren bir kontrat üzerinde anlaştı. Bunu göz önünde bulunduran Cimbom’un da Schalke 04'te forma giyen Kevin Prince Boateng ile ilgilendiği iddia ediliyor.

Reklam
Reklam