SON DAKİKA: Hain TUSAŞ saldırısını bebek katili PKK üstlendi!

Son dakika haberi: Ankara'daki TUSAŞ saldırısını hain terör örgütü PKK üstlendi. Bebek katillerinin sözde gizli hücre yapılanması içerisinde faaliyet yürüten 'Ölümsüzler Taburu' saldırıyı üstlendi. Saldırıyı gerçekleştiren kadın teröristin daha önce HDP'de ilçe başkanı olarak görev yaptığı da ortaya çıkmıştı.

TUSAŞ'a yapılan hain saldırıyı PKK üstlendi! 2 kişi olarak saldırıyı gerçekleştiren teröristler sevgili rolü yaparak taksiye binmiş ve taksiciyi öldürerek bagajda saklamıştı.

PKK'lı Mine Sevjin Alçiçek'in, 2014'te HDP Hakkari Merkez İlçe Başkanı seçildiği ve bu partide görev yaptığı belirlendi. Mine Sevjin Alçiçek, diğer teröristle birlikte sevgili rolüne bürünerek TUSAŞ'a geldiği tespit edilmişti.

ŞEHİTLERİMİZ TOPRAĞA VERİLDİ

PKK'nın TUSAŞ saldırısında 5 vatandaşımız şehit olurken 22 kişi de yaralandı. Şehit olan vatandaşlarımız toprağa verildi.

Reklam
Reklam

Saldırıda TUSAŞ'ta kalite kontrol görevlisi olarak görev yapan Cengiz Coşkun, Makina Mühendisi Zahide Güçlü, TUSAŞ çalışanı Hasan Hüseyin Canbaz, Güvenlikçi Atakan Şahin Erdoğan ile taksi şoförü Murat Arslan şehit oldu.

Anahtar Kelimeler: