Son dakika | Konya Meram'da deprem! Isparta, Karaman ve Ankara'da da hissedildi... (AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler)

Son dakik haberi: Konya'da deprem meydana geldi. Merkez üssü Meram ilçesi olan depremin büyüklüğünü AFAD 4.2 olarak duyurdu. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4.1 olduğunu açıkladı. Deprem Isparta, Karaman ve Ankara'da da hissedildi. Konya Valiliğinden ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'dan deprem sonrası ilk açıklama geldi. İşte Konya'daki depremle ilgili son dakika gelişmeleri...

Son dakika: Konya Meram'da deprem meydana geldi. Saat 12.30'da yaşanan depremin büyüklüğünü AFAD 4.2; Kandilli Rasathanesi ise 4.1 ise duyurdu. Bölgede kısa süreli panik yaşanırken, söz konusu deprem çevre illerden de hissedildi. AFAD, depremin yerin 6.99 km altında meydana geldiğini açıkladı. Konya Valiliğinden ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'dan deprem sonrası ilk açıklama geldi. İşte Konya'daki depremle ilgili son dakika gelişmeleri...

SON DAKİKA | KONYA'DA DEPREM! VALİLİKTEN VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINDAN İLK AÇIKLAMA

Konya'da meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki deprem sonrası Konya Valiliğinden yapılan açıklamada "İlimiz Meram ilçesinde saat 12:30 sıralarında 4.2 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. An itibariyle herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir. Taramalarımız devam etmektedir. Meram ilçesi ve çevresinde depremi hisseden hemşehrilerimize geçmiş olsun, Allah beterinden korusun." denildi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kızılören mahallemizde meydana gelen, şehir merkezi ile çevre yerleşim yerlerinde de hissedilen bir deprem yaşadık. Herhangi bir olumsuzluk söz konusu değil; çok şükür. Hepimize geçmiş olsun. Allah beterinden muhafaza etsin." ifadelerini kullandı.

AFAD - SON DEPREMLER

KANDİLLİ RASATAHNESİ - SON DEPREMLER