SON DAKİKA: Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'nun ardından Abdullah Avcı da istifa etti!

SON DAKİKA: Trabzonspor'da geçtiğimiz günlerde Başkan Ahmet Ağaoğlu istifa ettiğini duyurmuştu. Bordo-mavililer'de yaşanan bu şoka bir yenisi daha eklendi. Buna göre, 2020 yılından bu yana Karadeniz ekibini çalıştıran Abdullah Avcı görevinden istifa etti.

Trabzonspor'da geçtiğimiz günlerde Başkan Ahmet Ağaoğlu istifa kararı almıştı. Bordo mavili ekipte, teknik direktör Abdullah Avcı'dan flaş bir hamle geldi.

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Abdullah Avcı yeni Ahmet Ağaoğlu'nun ardından gelecek yeni yönetimin önünü açmak için görevlerinden istifa etme kararı aldı.Deneyimli çalıştırıcının bu kararı gün içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Abdullah Avcı'nın ayrılık kararını başkanlık görevini geçici olarak sürdüren Ertuğrul Doğan ve diğer yönetim kurulu üyeleri değerlendirecek.

Reklam
Reklam

AVCI'DAN AYRILIK SONRASI İLK SÖZLER

Abdullah Avcı: Bazen durmak gerekir. Derin bir nefes almak, çok fazla düşünmemek ve olacaklara güvenmek gerekir.

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİNDEYDİ

Teknik direktör Abdullah Avcı, geçtiğimiz sezon Trabzonspor ile Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'ne kalınamaması ve lig ve Avrupa'daki bütün kulvarlarda başarısız olunması sonrasında eleştirileri oklarının hedefi olmuştu.

Abdullah Avcı Trabzonspor'un başında 116 maça çıktı. 59 yaşındaki çalıştırıcı bu maçlarda 1.93 puan ortalaması tutturdu.

İSTİFA SONRASI ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

Abdullah Avcı'nın istifa etmesinin hemen ardından geçici başkanlık görevini yürüten Ertuğrul Doğan, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Reklam
Reklam

TAZMİNAT TALEBİ YOK

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın istifa kararı sonrası tazminat talebi olmazken, kendisine sezon sonuna kadar olan alacaklarının kendisine verileceği öğrenildi.

AYRILIK SONRASI İLK SÖZLERİ!

beIN Sports'un haberine göre; Abdullah Avcı ayrılık sonrası yaptığı ilk açıklamada, 'Yine gelirim, daha sonra yine devam ederiz ancak güzel anılarla bırakmak istiyorum' ifadelerini kullandı.