Son dakika: Türkiye'nin günlerdir gündemindeydi! Bahçeli'den 'af' açıklaması: 'Bizim haberimiz yok'

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündemdeki konuşmalara ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Sosyal medyanın denetim almasının şart olduğunu vurgulayan Bahçeli, TBMM'nin açılış tarihi olan 1 Ekim 2022'yi işaret etti. Bahçeli Türkiye'nin gündemindeki 'af' konusuyla ilgili soruya ise 'Bizim haberimiz yok' şeklinde yanıt verdi. Bahçeli erken seçim konusunda da tarih vererek açıklama yaptı.

Son dakika haberi: Bahçeli, gündemdeki birçok konuya ilişkin değerlendirmelerini partisinin genel merkezinde düzenlenen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) toplantıları sonrası yaptığı basın toplantısında paylaştı. Bahçeli toplantının soru-cevap kısmında gelen 'erken seçim' sorusuna 'Seçimlere 9 ay 18 gün var, onu beklemek lazım' şeklinde yanıt verdi. Türkiye'de günlerdir konuşulan, MHP'nin 'af' konusunda çalışmalar yürüttüğü iddialarına ilişkin soruyu ise MHP lideri 'Bizim haberimiz yok' sözleriyle yanıtladı.

Reklam
Reklam

"SOSYAL MEDYANIN SINIRLANDIRILMASI HAYAT MEMAT KONUSUDUR"

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

  • Partimiz 2023’e kilitlenmiştir. Algı operasyonları, linç kampanyaları, 2023 yılının ümitlerini asla kıramayacaktır.

  • Son gelişmeler göstermiştir ki sosyal medyanın denetim altına alınması şarttır. Ahlaki ve hukuki açıdan sınırlandırılması hayat memat konusudur. Bu kapsamda 1 Ekim 2022 tarihinde TBMM çalışmalarına başlar başlamaz, hazırlığı büyük oranda tamamlanmış sosyal medya düzenlemesi kanunlaştırılarak temele bağlanmalıdır. İnsanların özel hayatlarının siyaset malzemesi yapılması vahim bir ahlaksızlıktır.

"KILIÇDAROĞLU'NUN TALİMATIYLA POLİSİMİZ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU YAPILMASI NAMERTLİKTİR"

  • 'Gelecek aylarda her türlü provokasyona maruz kalacağız' diyerek aklınca ön alan CHP Genel Başkanı da siyasi edep ve terbiye sınırlarına mutlaka dönmelidir.

  • Kılıçdaroğlu için 2023, bitiş ve tasfiye yılı olacaktır. Artık saklanacak ve kaçacak durumu kalmamıştır
Reklam
Reklam

  • Türk polisinin hukuk çerçevesinde yaptığı müdahale anlaşılan Kılıçdaroğlu'nu çileden çıkarmıştır. Sözde öğretmene yapılan efeliği affetmeyeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, affetse ne çıkar affetmese ne çıkar?

  • Geçtiğimiz günlerde yaşanan bir sokak eyleminde görevinin gereğini yapan cesur bir polisimiz hakkında Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla suç duyurusu yapılması namertliktir. MHP, kahraman güvenlik güçlerimizin sonuna kadar yanındadır.

"'ZİLLET İTTİFAKI' DAĞILMIŞTIR"

  • Bu düşkün ittifakın aynı şeyleri söylediklerinin ifadesine rağmen henüz cumhurbaşkanı adayının kim olacağı meçhuldür. Önemli olan söylediklerinin ne kadar arkasında durduklarıdır. 'Zillet ittifakı' fikri ve fiili olarak dağılmıştır. Masa dağılmıştır, altında sol ve bölücü bir ittifakın ortaya çıktığı görülmüştür.
Reklam
Reklam

YUNANİSTAN'A 'RADAR KİLİDİ' TEPKİSİ

  • Radar kilidinin NATO misyonu çerçevesinde görev icra eden uçaklarımıza atılması meselenin bir başka düşündürücü boyutudur.

SORU-CEVAP

  • (MHP'nin af çalışması yürüttüğü iddiaları) Haberimiz yok. Bunu söyleyen gazetecilere sorman lazım. Her akşam 5 kişi var, her şeyi onlar bizden daha iyi biliyorlar.

  • (Erken seçim olasılığı) Seçimlere 9 ay 18 gün var, onu beklemek lazım.

  • "(Kılıçdaroğlu'nun KHK'lıların göreve iadesine ilişkin sözleri) Gizli kalmış FETÖ'cülük oynamasın, o sevdadan vazgeçsin. KHK'lıların dönüşü mümkün değildir."
Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: