SON DAKİKA | Yargıtay Adnan Oktar'ın cezasını onadı! Mahkemede kedicikler övgüler dizdi: Müthiş bir zevksiniz maşallah

Son dakika haberi: Yargıtay 1. Ceza Dairesi, Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü davasında verilen cezaları onadı. Mahkeme salonuna ise kedicikler ile Adnan Oktar arasında geçen diyaloglar damga vurdu. Kedicikler Oktar'a "Aşkım giderek gençleşiyorsun" diyerek övgüler dizerken Oktar ise "Çakı gibiyim 20 yaşında neysem şu anda da öyleyim" diyerek yanıt verdi.

Son dakika: Adnan Oktar silahlı suç örgütüyle ilgili Yargıtay kararını verdi. Yargıtay 1. Ceza Dairesi, Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü davasında verilen cezaları onadı. 550 sayfalık gerekçeli kararla Oktar hakkında verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası dahil örgüt üyeleri hakkında verilen hükümler kesinleşmiş oldu.

Örgüt üyeleri; cinsel istismar, kasten öldürmeye teşebbüs, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak, eziyet, eğitim hakkının engellenmesi, kişisel verilerin izinsiz kayıt edilmesi gibi çeşitli suçlardan cezalandırılmıştı.

Reklam
Reklam

DURUŞMADA DİKKAT ÇEKEN DİYALOGLAR

SEGBİS ile bağlanan Adnan Oktar ile tutuklu sanıklar arasındaki duruşma öncesi diyalog dikkat çekti. Gerçek Gündem'de yer alan habere göre; Oktar’ın oldukça neşeli olduğu görülürken davada tutuklu yargılanan kadın sanıklar Oktar’a övgüler dizdi.

Oktar ile kadın sanıklar arasında gerçekleşen diyalog şöyle oldu:

Oktar: Nasılsınız?

Sanıklar: Aşkım sen nasılsın?

Oktar: Çok iyiyim bir tanem.

Sanıklar: Maşallah. Canımın içi bir tanem çok güzel görünüyorsunuz.

Oktar: Efsane bir görüntü.

Sanık: Aşkım giderek gençleşiyorsun. Pırıl pırılsın.

Oktar: Maşallah!

Sanık: En son görüştüğümüzden beri görüntün, hissettiklerin her gece rüyamda.

Sanık: Geçen seferki ifaden manşet olmuş her yerde. Hayranlıkla seyrediyorum seni müthiş bir zevksiniz maşallah.

Oktar: Çakı gibiyim 20 yaşında neysem şu anda da öyleyim. Benimle uğraşanlar torunum yaşındalar ama dedem gibi görünüyorlar.

Anahtar Kelimeler: