Son dakika | Bahçeli'den ikinci 'Teröristbaşı Abdullah Öcalan' çağrısı: Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de konuşsun!

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli'den teröristbaşı Öcalan için ikinci çağrı geldi. Bahçeli, "Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" diyerek terör örgütünün silah bırakması yönünde çağrı yaptı, "Bunu dahi sineye çekeriz" dedi.

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, bebekleri öldüren yenidoğan çetesini ifşa eden Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin'i kutlayıp "Kurt inine giren çakalın sonu parçalanmaktır" dedi. Anayasa'nın ilk 4 maddesiyle ilgili tartışmalara çok sert değinen Bahçeli, "Uyarıyorum; baş olan ayaklar akıllı olsun, ayranımızı kabartmasın!" diye konuştu.

İKİNCİ 'ÖCALAN' ÇAĞRISI

Geçtiğimiz günlerde terörist elebaşı Abdullah Öcalan'a çağrı yapan Devlet Bahçeli, "Buyursun, örgütün tasfiye edildiğini, terörün bittiğini tek taraflı ilan etsin. Ama devletin terörle masaya oturmasını hiç kimse hiçbir şart altında aklından bile geçirmesin" demişti. Bahçeli bugün de Öcalan için "Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" çağrısında bulundu.

Reklam
Reklam

İşte Bahçeli'nin o sözleri:

"Teröristbaşına çağrımın içyüzünü anlayamayanlar, saptırmaya çalışanlar çok. Teröristbaşı işin içinde olmazsa bir şey çıkmaz diyenlere de sesleniyorum. Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın. DEM sıralarına katılıp silah bıraktığını ilan etsin."

"BELKİ DE İLK ADIMI ATMIŞ OLACAĞIM"

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan diğer mesajlar şöyle:

  • Bugünden sonra tarih farklı akacaktır. Belki bugünden sonra Türkiye'nin prangaları tamamen kırılacaktır. Türk ve Türkiye yüzyılına hız verme zamanıdır. Bugün kitabın ortasından ve hiçbir yoruma ihtiyaç bırakmayacak nitelikte konuşacağım. Mevcut gerçeklere dayanarak muazzez milletimizin ayak bağlarını kalıcı olarak çözmenin belki de ilk adımını atmış olacağım.

"TÜRKİYE EKONOMİSİ ŞİDDETLİ FIRTINAYI ATLATTI"

  • Türkiye'nin çözemeyeceği hiçbir sorunu yoktur, yeter ki sırt sırta verelim. Türkiye ekonomisi şiddetli fırtınayı atlattı. Enflasyonla mücadeleye desteğimiz tamdır. Cumhurbaşkanlığı Kabinemizin yanındayız. Ekonomi yönetimine güveniyoruz. Doğru yolda olduklarını görüyoruz. Döviz kuru, faiz ve enflasyon kuşatmasını güç birliği yaparak kıracağız. Cumhur İttifakı olarak hayat pahalılığını bitireceğiz, enflasyon canavarının boğazına urganı geçireceğiz.
Reklam
Reklam

'750 TL'LİK VERGİ KESİNTİSİ' ÇIKIŞI

  • Her vatandaşımızdan bir bahaneyle 750 lira almak yerine, tüm vatandaşlarımıza artan zenginlikten pay veren bir Türkiye’ye ulaşmak hayal değil, ulaşılacak bir hedeftir.

NARİN GÜRAN, İKBAL VE AYŞENUR, SILA BEBEK...

  • Diyarbakır'da Narin, Tekirdağ'da Sıla, İstanbul'da İkbal ve Ayşenur evlatlarımız en ağır saldırılara maruz kalmış, hayata veda etmişlerdir. Yavrularımız şiddete bulanmışlar, tüyleri diken diken eden caniliklerin sırayla kurbanı olmuşlardır. Böylesi sapıklar maalesef her toplumun ortak sancısıdır.
Reklam
Reklam

YENİDOĞAN SKANDALI: VERİLECEK HANGİ CEZA YÜREKLERE SU SERPEBİLİR!

  • Yenidoğan bebekleri SGK'dan günlük 8 bin lira alabilmek için yoğun bakımda tutup ölümlerine neden olan, insanın aklına getiremeyeceği şekilde cinayet işleyen yaratıklar sadece sağlık çalışanlarının değil, insanlığın yüz karasıdır. Bunlar olsa olsa tıbbi artık, ölüm ve soygun çetesi, kana susamış katiller güruhudur. Aralarındaki konuşmaları duyunca bir insan daha fazla nasıl alçalabilir diye düşündüm. Verilecek hangi ceza yüreklere su serpebilir!

"SON DERECE KUŞKU VERİCİ"

  • Toplumsal dokumuzu sarsacak, devlet-millet uyumunu sakatlayacak kahredici olayların zincirleme halinde sosyal ve ulusal medyadan ifşa edilmesi ve bunların provokasyon iklimini canlı tutması son derece kuşku verici. Ölüm ve soygun çetesinin işlediği suç ve cinayetler aylar önce tespit edilmiş fakat bugünkü gibi gündeme gelmemiştir. Teftiş mekanizması gecikmesizin çalıştırılmıştır. Adli süreç zamanında işletilmiştir.
Reklam
Reklam

"CUMHURİYET SAVCIMIZ YAVUZ ENGİN'İ ALNINDAN ÖPÜYORUM"

  • Peki Sağlık Bakanımızın istifasını istemek hangi akla hizmettir? İstifasını isteyenlerin, orada burada şov yapanların bebeklerin hakkını savunmak gibi bir dertleri yoktur. Bunların işleri güçleri yalandır, nifaktır. Bebek katillerinin en ağır şekilde cezalandırılmalarını bekliyorum. Cumhuriyet savcımız Yavuz Engin'i tertemiz alnından öpüyor, kutluyorum. Kurt inine giren çakalın sonu parçalanmaktır!

ANAYASA'NIN İLK 4 MADDESİ TARTIŞMASI

  • Uyarıyorum; baş olan ayaklar akıllı olsun, ayranımızı kabartmasın! Bayramlık ağzımızı daha fazla açtırmasın!

  • Seçimler zamanında yapılacaktır.
Reklam
Reklam

FETÖ ELEBAŞININ ÖLÜMÜ: DİLEĞİM CEHENNEMDE EBEDİYEN YANMASI

  • FETÖ elebaşı Allah'a hesap vermek üzere öldü gitti. Bu teröristin Türkiye'de gömüleceği bir toprak yoktur. Dileğim cehennemde ebediyen yanmasıdır.

'ÇÖZÜM SÜRECİ' TARTIŞMASI: TERÖRÜN SİLAHSIZ ÇÖZÜMÜ ASLA YOKTUR

  • DEM'e uzattığım el tartışılıyor. Yeni çözüm sürecine değil, ortak akla ihtiyaç var. Türkiye'nin sorunu Kürtler değil, bölücü terör örgütüdür. Terörün silahsız çözümü asla yoktur. Hiçbir taviz ve geri adım teröristi doyurmayacaktır. Müzakere, mütakere işe yaramayacaktır. Terörle hiçbir yere varılmaz, varılamayacaktır. Bütün teröristlerin silahlarıyla dağdan inip Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne teslim olmaları, cezalarını çekmeleri terör örgütü için tek çıkıştır.

  • TBMM'de her meselenin ele alınıp milli ve müşterek akılla çözümü mümkün ve hatta mecburidir. Eğer terörsüz bir siyaset, terörsüz bir ülke, bir gelecek hususunda herkes ittifak halindeyse o halde değil elimizi taşın altına koymaya, gövdemizi koymaya varız ve buradayız.
Reklam
Reklam

  • Teröristbaşına çağrımın içyüzünü anlayamayanlar, saptırmaya çalışanlar çok. Teröristbaşı işin içinde olmazsa bir şey çıkmaz diyenlere de sesleniyorum. Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın. DEM sıralarına katılıp silah bıraktığını ilan etsin. Bu dirayeti gösterirse umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılmasının önü de ardına kadar açılsın. Ortak gelecek için bunu sineye çekmeye hazırız. Bu içerik Hazar Gönüllü tarafından yayına alınmıştır
Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: