'Son Karakol Çanakkale' Hem Güldürdü Hem Ağlattı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde sahnelenen 'Son Karakol Çanakkale' adlı tiyatro oyunu, izleyenleri hem güldürdü hem de...

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde sahnelenen 'Son Karakol Çanakkale' adlı tiyatro oyunu, izleyenleri hem güldürdü hem de ağlattı.

Bozüyük Orhangazi Koleji'nin organizasyonuyla sahnelenen 2 perdelik 'Son Karakol Çanakkale' adlı oyun, Bozüyük Belediyesi Kültür Merkezi'nde 3 seans halinde oynandı.

İzleyenlerin ayakta alkışladığı oyunu izleyenlerden Selahattin Özgan, "Hem güldürüyorlar, hem ağlatıyorlar." dedi.
Tiyatronun Bozüyük'e gelmesinin çok güzel bir olay olduğunu belirten Sabri Katrancı ise "Tabii bu Çanakkale olunca başlı başına bir olay. Bozüyük'te her zaman böyle etkinliklerin olmasını bekliyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Uzun zamandır Bozüyük'te tiyatro izlemediğini ifade eden Sinan Urhal da "Çok duygusal, çok güzel bir tiyatroydu, çok hoşumuza gitti. Bazen gözyaşlarımızı tutamadık." ifadelerini kullandı.

Oyunu Bozüyük Kaymakamı Oktay Kaya, Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, İlçe Müftüsü Burhan Çakır ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük de izledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: