Son Zamanlarda İzleyebileceğiniz En İyi Filmler

Son dönemde tavsiye edilebilecek filmlerin başında Yönetmen Çağan Irmak İmzasını taşıyan Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsür ve Işıl Yücesoy’un başrollerini paylaştıkları Unutursam Fısılda geliyor. 2014 yapımı ve 2 s

Son Zamanlarda İzleyebileceğiniz En İyi Filmler

Son dönemde tavsiye edilebilecek filmlerin başında Yönetmen Çağan Irmak İmzasını taşıyan Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsür ve Işıl Yücesoy’un başrollerini paylaştıkları Unutursam Fısılda geliyor. 2014 yapımı ve 2 saat 3 dakikalık filmin senaristliğini de Çağan Irmak yapıyor.

Son dönemin takip edilebilecek diğer bir filmi ise 2014 yapımı Bilim Kurgu türündeki Yıldızlararası (Interstellar). 2 saat 49 dakikalık ABD yapımı filmde Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Matt Damon, Bill Irwin, John Lithgow ve Michael Caine gibi isimler yeralıyor.

Reklam
Reklam

2014 ABD yapımı ve 1 saat 54 dakikalık Kanunun Ötesinde (A Walk Among The Tombstones) Gerilim, Polisiye sevenler için iyi bir seçim olabilir. Liam Neeson, Dan Stevens, Boyd Holbrook ‘un oyuncu kadrosunda yeraldığı film 28 milyon dolar bütçe ile çekilmiş.

2013 Alman yapımı olan Arı Maya (Maya The Bee- The Movie) animasyon film sevenlerin beğeneceği türden.

İkinci Dünya savaşında geçen bir aşk hikayesini konu alan Birleşen Gönüller’de yönetmen koltuğunda Hasan Kıraç bulunurken oyuncu kadrosunda Hande Soral, Serkan Şenalp, Sema Çeyrekbaşı ve Atılgan Gümüş gibi isimler yer alıyor. 50 milyon euroluk bütçesi ile dikkat çeken film 2 saat 11 dakika izleyiciyi koltuklarına bağlayacak.

Yönetmenliğini Tunç Şahin, başrollerinde ise Sarp Apak, Özge Özpirinççi ve Bülent Emin Yarar’ın oynadığı Romantik-Komedi türündeki Karışık Kaset, sinemaseverlere eğlenceli dakikalar vaat ediyor.

Ülkemizde Kayıp Kız ismiyle gösterimde olan Gone Girl, gerilim sevenler için iyi bir seçenek. 2 saat 29 dakikalık ABD yapımı filmin yönetmenliğini David Fincher yaparken oyuncu kadrosunda ise Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris gibi isimler bulunuyor.

Reklam
Reklam

Vizyındaki filmlerden Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 1 (The Hunger Games- Mocking jay: Part 1), Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth gibi isimlerden oluşan kadrosuyla, Aksiyon- Bilimkurgu seven sinema tutkunlarına hitap ediyor. 2014 ABD yapımı filmin süresi 2 saat 3 dakika.

Aytaç Ağırlar’ın yönetmenliğini yaptığı, Halil Sezai Paracıkoğlu, Şafak Pekdemir, Sinan Çalışkanoğlu’nun yeraldığı Romantik-Dram türü yerli yapım İncir Reçeli 2, 2011’de vizyondayken büyük ilgi gören İncir Reçeli 1’in devamı niteliğini taşıyor.

Başrollerini Gizem Karaca ve Barış Kılıç’ın paylaştığı Seni Seviyorum Adamım filmi de Romantik/Komedi türünden hoşlananların eğlenebileceği bir film olarak karşımıza çıkıyor.